Het bestelproces

Ik heb een bestelling geplaatst maar geen bevestiging ontvangen, wat is er aan de hand?

In principe zou je bij iedere bestelling een bevestigingsmail moeten krijgen. Soms kunnen mailtjes in het postvak ongewenst belanden. Toch geen bevestigingsmailtje gehad en er is wel geld van je rekening afgeschreven? Neem dan even via WhatsApp contact op met onze klantenservice.

Er is iets misgegaan tijdens het bestellen, wat moet ik doen?

Stuur ons een appje zodat wij met je mee kunnen kijken. We helpen je graag verder.

Verzending

Ik heb mijn bestelling sneller nodig, kan ik ook bij jullie afhalen?

Soms kan het zijn dat je de volgende dag een festival hebt en dat je de levering niet kunt afwachten. Het is bij ons in zulke gevallen ook mogelijk om je bestelling in Amersfoort op te halen. Informeer voordat je bestelt via WhatsApp naar de mogelijkheden: we kijken graag met je mee. 

Is mijn bestelling op tijd voor het festival zaterdagmiddag?

Wij hanteren een levertermijn van één werkdag. Indien je op werkdagen (van maandag tot en met vrijdag) voor 15:00 een bestelling plaatst, versturen we je bestelling dezelfde werkdag en kun je hem zaterdag dag in huis verwachten.

Wanneer je op vrijdag vóór 15:00 je bestelling plaatst, kun je deze zaterdag in huis verwachten. Hoe laat het wordt bezorgd, hebben wij helaas niet in de hand. De meeste bestellingen versturen we via de briefpost. Het ligt er dus aan hoe laat de bezorger van de briefpost normaal de post door je brievenbus gooit.

Als je er zeker van wil zijn dat je bril zaterdag mee kan nemen naar het festival, bestel je bril dan op donderdag vóór 15:00, of stuur ons een appje. 

Wordt mijn bestelling verzonden met track and trace?

Wanneer je onze standaard gratis verzendmethode selecteert, wordt je bestelling in principe verstuurd zonder track and trace, tenzij je bestelling te groot is voor de briefpost. Je kunt altijd onze track & trace verzendmethode selecteren: dan versturen we je bestelling met track & trace. Dit is ook zo wanneer je ervoor kiest om je bestelling op te halen bij een afhaalpunt. 

Ik heb een bestelling geplaatst maar nog steeds niks ontvangen, wanneer krijg ik hem binnen?

PostNL bezorgt in 95% van de gevallen op tijd. In de rest van de gevallen kan het zo zijn dat je bestelling vertraging heeft opgelopen tijdens het verzendproces van PostNL. Wordt je bestelling niet bezorgd op de verwachte bezorgdatum, wacht dan indien mogelijk nog even een dagje af. Je bestelling wordt waarschijnlijk één dag later bezorgd. Je kunt ons ook even een appje sturen over de status van je bestelling.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Je bestelling wordt goed beschermd verzonden in een bubbeltjesenvelop, brievenbusdoos of normale verzenddoos. Hierin zit natuurlijk je bestelling, met daarbij een pakbon. 

Ik heb een kapot item binnen gekregen. Wat nu?

Tijdens het inpakken controleren wij de producten op kwaliteit. Kwaliteit staat bij FestiLovers hoog in het vaandel. Mocht je een kapot product binnenkrijgen, stuur ons dan even een appje met een foto. Dan weten wij wat er aan de hand is en zal onze klantenservice je snel verder helpen.

Verzenden jullie ook naar België?

Ja, wij verzenden naar België. Hiervoor bieden wij (nog) geen gratis verzending aan. Bij het afrekenen worden de verzendkosten berekend. 

Over de producten

Wat is een spacebril?

Spacebrillen zijn bijzondere soorten brillen. Ze bevatten speciale glazen waarmee verschillende effecten ontstaan. De glazen van de caleidoscoop spacebril vervormen de objecten om je heen tot een sprookjesachtige wereld en voegen een bijzonder kleureneffect toe. Diffractie brillen zorgen ervoor dat lichtpuntjes speciale vormen krijgen. 

Hoe wordt een spacebril gemaakt?

Het frame van de caleidoscoop spacebrillen worden gemaakt van kunststof. Vloeibaar kunststof wordt in een mal gegoten waarin de onderdelen voor het frame ontstaan. Deze onderdelen worden aan elkaar bevestigd en dan is het frame klaar.

De caleidoscoop glazen worden geslepen vanuit helder glas (écht glas). Daarmee worden de ‘omvormingen’ van het space-effect gecreëerd. Daarna wordt er een multicolor coating aan dit glas toegevoegd om het gewenste kleureneffect te realiseren. 

Waar koop ik de beste spacebril?

Je doet er verstandig aan je spacebril bij FestiLovers te bestellen. Wij staan garant voor de kwaliteit van de producten. Is er iets mis, dan lossen wij het altijd voor je op. 

Wij kiezen altijd voor de beste kwaliteit. Zo zijn de lenzen in onze caleidoscoop spacebrillen uit echt glas geslepen, waardoor het effect helderder is dan bij plastic lenzen.