Verzendbeleid

Nederland

Verzendtijd-tabel

 Besteld vóór 15:00 op…

In huis op…*

Maandag 

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

*dit is een indicatie en geen garantie, maar klopt in 99% van de gevallen

Kosten
Alle bestellingen die je plaatst bij FestiLovers worden gratis bij je thuis afgeleverd.

Brievenbuspakketjes
Bestellingen die door de brievenbus passen worden ingepakt in een envelop met bubbeltjesplastic of een brievenbuspakje. Zo komt alles in goede staat bij je thuis aan. Je hoeft niet thuis te zijn om zo’n pakje in ontvangst te nemen.

Pakketjes
Bestellingen die niet door de brievenbus passen worden verzonden in een pakketje. Om dit pakket te ontvangen moet je thuis aanwezig zijn. Je ontvangt van ons een mail met track&trace informatie over wanneer de bezorger het pakketje komt bezorgen. 

Verzendtijd
Wij doen zorgvuldig ons best om je bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. De verzendtijd bedraagt doorgaans 1 werkdag. Vaak heb je je pakketje de volgende dag al in huis wanneer je op een werkdag vóór 15:00 hebt besteld.

Heb je de bestelling op de verwachte leverdatum nog niet ontvangen? Als je een track & trace link hebt ontvangen, houdt deze link dan goed in de gaten. Is er iets mis, neem dan contact met ons op. Als je geen track & trace link hebt ontvangen, en je zending is na 2 werkdagen nog steeds niet geleverd, neem dan contact met ons op.

Garantie
Het kan soms zijn dat er iets mis gaat in het verzendproces waardoor artikelen kapot zijn als ze bij je thuis aankomen. In dat geval verzoeken wij je om deze pagina te bekijken. 

Vragen?
Als je verdere vragen hebt over je bestelling of over de verzending, verzoeken wij je om contact met ons op te nemen via info@festilovers.nl. Wij proberen je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. 

 België

 De standaard verzendtijd voor Belgische zendingen bedraagt 1-3 werkdagen. Voor de rest geldt hetzelfde als voor de Nederlandse zendingen.